Top Ad unit 728 × 90

RiRi Heart M.A.C Fall - Her Cocoa Palet İncelemesi


                        Rihanna  Her  Cocoa Eyeshadow X 4 Palette  - 5.6 gr  -  150 tl

"Dört farklı sıcak renk tonundan oluşan bir far paleti: parlak bronz altın, şeftali, çikolata bronzu ve antik altın renkleri. Yoğun pigmentli formülü eşit uygulama sağlar, kolay harmanlanır. Sınırlı sayıda üretim RiRi ♥ M•A•C  ambalajıyla."


Koleksiyonla birlikte çıkan iki paletten biri yukarıda gördüğünüz Her Cocoa. Bu palet tamamen birbiri ile uyumlu soğuk geçecek kış günlerine gayet güzel tezat oluşturacak sıcak tonlardan oluşuyor.
Ambalajı klasik siyah Mac'lerden farklı olarak pembe-altın tonlarda.





Mac bu sefer paletteki farları isimlendirmemiş. O nedenle Sol üstten başlayarak saat yönünde  #1, #2, #3, #4 diye Swatchları inceleyeceğiz.

 
# 1 - Parlak bronz altın rengi olarak geçiyor. Yapısı Lustre. Her ne kadar bazı bloglarda Mac'in retrospeck farı ile ilişkilendirilse de birbirlerine çok çok fazla benzemiyorlar. Retrospeck daha şampanyaya dönükken bu renk oldukça altın sarısı kalıyor yanında. Ama yine de birbirleri için alternatif oluşturabilirler. Bu renk, özellikle gözün iç kısmını ve kaş altını aydınlatmak amaçlı kullanılabilir.
# 3 - Antik altın rengi'ndeki bu farın yapısı Veluxe Pearl. Palette rengini çok iyi veren farlardan biri. Uygulama esnasında dağılmıyor ve yumuşacık.

 
 # 2 - Şeftali rengi olarak geçiyor. Ancak bizim bildiğimiz şeftali tonuna hiç benzemiyor. Pembe - şampanya gibi. Yapısı Satin. Diğer farlar gibi değil oldukça mat. Kuru uygulamadan ziyade ıslak uygulama, bu farda daha iyi sonuç verebilir.
# 4 - Çikolata bronzu olarak tanımlanmış bu renk, paletteki diğer lustre far. Swatchta da görüldüğü üzere tam bir çikolata. Gölgelendirmelerde kullanabileceğiniz, yapısı yumuşacık bir diğer far da bu.

Flaşlı #1-  #3  - #2   - #4

Flaşsız  (aynı sıra)

Ürün Nerede Ve Ne kadar : maconline'da tükendi. Size en yakın Mac Mağazası'na stok durumunu sorabilirsiniz. Fiyatı 150 tl

Tuvalet Masam'ın Ürün Hakkındaki Yorumu: Öncelikle ürünün ambalajından başlamak gerekirse oldukça beğendiğimi söylemeliyim. Pembe-altın renk ve Rihanna imzası gerçekten çok güzel olmuş.Bir diğer sevdiğim yanı, paletin arka kapağını ayna olarak kullanabilirsiniz.
Diğer palet (Smoked Cocoa) daha soğuk tonlarda renklerden oluştuğundan ve o renklere yakın farlarım fazla sayıda olduğundan bu palette karar kıldım. Bir de nude makyaj yapmayı çok sevdiğimden olsa gerek, bu paleti tanıtımı yapıldığından beridir bekliyordum. Kullanması çok kolay bir palet olmuş, renkleri karıştırarak, veya tek tek, istediğiniz gibi oynayarak uygulayabilirsiniz. Tonlar birbirini tamamladığından hata payı yok denebilir.

Ürün Kalıcılığı: Farların kalıcılığı diğer Mac farlarla aynı, gayet başarılı yani.

Eğer cidden istediğiniz ama kaçırdığınız bir paletse, çok da bir şey kaybettiğinizi düşünmüyorum. Renklerin hiçbiri "vaay süpermiş, bu rengi ilk kez görüyorum" modunda bir renk değil. Birçoğunuzun tuvalet masasında bu tonlarda farlar mutlaka vardır. Eğer Mac kalitesinde böyle bir palet isterseniz, Mac'in line'daki farlarından Retrospeck, Brule, Woodwinked ve Mulch adındakilere bakmanızı öneririm.

RiRi Heart Mac Surprizi için izlemede kalın, çok yakında TuvaletMasam'da ! :)
RiRi Heart M.A.C Fall - Her Cocoa Palet İncelemesi Reviewed by Seda Arısoy on 23:03 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakları www.muratgil.com'a aittir. ©:2017

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.