Top Ad unit 728 × 90

RiRi Heart M.A.C Fall - False Lashes 36




"Natürel dramatik bir kirpik görünümü sağlar. Düzgün bakıldığı takdirde kirpikler dilendiğinde tekrar şekillendirilebilir. Sınırlı sayıda üretim RiRi ♥ M•A•C  ambalajıyla."

Koleksiyondaki 2 adet takma kirpikten biri yukarıda gördüğünüz 36 Lash. Diğeri (35 Lash) bundan biraz daha dramatik uzunluğa sahipti. Markafoni Inglot alışveri yazımı okuyanlar hatırlayacaktır, benim uzun süredir istediğim takması kolay ve natürel görünümlü bir çift takma kirpikti. Bu kirpikler ile de istediğime kavuştum. Fiyatı 40 tl idi.




Duo Adhesive ise Mac'te her zaman bulabileceğiniz 14 gr boyutunda güvenli bir lateks kirpik yapıştırıcı. Piyasada satılan birçok kirpik yapıştırıcısına oranla oldukça büyük bir boyutu var. Tüpün ağzı geniş olmasına rağmen uygulama esnasında kirpik diplerine muntazam ve az sıkabiliyorsunuz. 30 saniye kadar beklettikten sonra (yapıştırıcı o esnada biraz kuruyor) sorunsuz bir şekilde takma kirpiklerinizi yapıştırabiliyorsunuz. Çıkartacağınız zaman bir parça ped pamuğa makyaj çıkarıcı losyonunuzdan dökerek nazikçe sildiğiniz takdirde hemen çıkıyor. Bu iş için Bebak Acı Badem Sütü de oldukça işe yarayan bir ürün, aklınızda bulunsun. Yapıştırıcının fiyatı 35 tl.



Bunlar da uygulama sonrası resimleri. Kirpikleri kesip biçmek zorunda kalmamam da oldukça sevindiriciydi benim açımdan.
Mac 36 Lashes'ı satın almak isterseniz Mac'te her zaman bulabilirsiniz. Koleksiyon ambalajı olmayan bu line ürününe, 4 tl daha az ödeyerek 36 liraya sahip olabilirsiniz. Kirpiklerin kalitesini göz önüne alırsak, bu fiyat gayet uygun bir yatırım diyebiliriz, uzun süre kullanabilirsiniz.
RiRi Heart M.A.C Fall - False Lashes 36 Reviewed by Seda Arısoy on 11:32 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakları www.muratgil.com'a aittir. ©:2017

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.