Top Ad unit 728 × 90

RiRi Heart M.A.C Fall - Dudak Ürünleri


Bu koleksiyon dudak ürünleri açısından, 1 adet dudak parlatıcısı Riri Woo ve 4 adet rujdan oluştu.




                      Riri Woo Lipglass - 4,8 gr -  50 tl
     
"Rihanna'nın ilk Lipglass'ı kremsi, soğuk kırmızı tonlarda RiRi Woo. Ultra-parlak uygulama sonucu. Tek başına veya daha da parlak bir görünüm için ruj ile uygulayabilirsiniz. Sınırlı sayıda üretim RiRi ♥ M•A•C  ambalajıyla."

TuvaletMasam Yorumu: Diğer Mac lipglasslar ile aynı boyutta ve aynı kokuda olan bu ürünün rengi soğuk mavi tonlu kırmızı. Tamamen kremsi yapıda. İlk sürüldüğünde de opağa yakın bir kapatıcılık elde edilse de iki kat sürmek daha faydalı oluyor. Kalıcılık iyi. Renk, Mac'in Russian Red lipglass'ını andırsa da (altta Swatch resimlerinde göreceksiniz), Russian Red bundan daha parlak ve daha açık bir kırmızı.


Mac Nude - Riri Woo Lipsticks  - 3 gr  - 55 tl
 
"M•A•C'in meşhur doku ve dudak renkleri. Rihanna tarafından yaratılmış sınırlı sayıda üretilmiş dört farklı renk tonu. Retro Matte yapıda- klasik RiRi Woo, koyu mürdüm Talk That Talk ve kremsi Nude rujları. Frost yapıda orta tonlarda turuncu , Who's That Chick. Sınırla sayıda üretim RiRi ♥ M•A•C ambalajıyla."
 

 
TuvaletMasam Yorumu: Yukarıda, Mac'in bu koleksiyonla birlikte çıkardığı 4 adet rujdan ikisini görüyorsunuz. Sol taraftaki Nude, nüde makyaj sevenler için biçilmiş kaftan. Rengi kahveye yakın. Çok açık tenliyseniz oldukça koyu duracaktır, ancak üzerine geçtiğiniz açık pembe gloss ile rengi daha da nötrleyebilirsiniz. Yapısı mat, bu da dudaktaki kalıcılığını arttırıyor.
Sağ taraftaki RiRi Woo ise, Mac -Rihanna işbirliği ile önceki koleksiyonlarda da çıkmış bir ürün, ancak ilk kez bu özel ambalajı ile bu koleksiyonda yer aldı. Soğuk kırmızı renkte, yapısı da Retro mat. Yani Mac'in en uzun süre kalıcı rujlarından. Retro mat formülü sürerken biraz daha dikkatli olmakta fayda olduğu düşüncesindeyim, zira kalıcılık arttıkça dudak kurutma özelliği de artabiliyor.
 
Buyurun Swatchlara...
 
Üstten Alta: RiRi Woo Lipglass - RiRi Woo Ruj - Nude Ruj
 
 
 
En üstte Russian Red Lipglass - Altta RiRi Woo Lipglass- En altta RiRi Woo Ruj.
 
Mac Nude Lipstick
 
Mac Riri Woo Lipglass
 
Eveeet böylelikle bir yazıyı ve bir Mac koleksiyonunu daha noktalamış olduk. RiRi Woo Ruj'un neden sadece el üstünde swatch'u olup da dudak swatch'u olmadığını merak edenler, bir sonraki yazıyı kaçırmayın! :) 


 
 
 
RiRi Heart M.A.C Fall - Dudak Ürünleri Reviewed by Seda Arısoy on 13:57 Rating: 5

2 yorum:

  1. Lipglass çok beğendim burdaki Mac'leri araştırıyorum.Etkisi nasıl yani dudağı kuruttu mu mu, yapış yapış his bıraktı mı, kalıcı mı?:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. genel olarak tüm mac lipglasslar için cevap vereyim, yapış yapış bir his bırakmıyorlar, dudağı da kesinlikle kurutmuyorlar.Çok kalıcı olduklarını söyleyemem, ancak bunun önüne geçmek için de lipglassın altına aynı tonda bir kalem kullanabilirsin :)

      Sil

Tüm Hakları www.muratgil.com'a aittir. ©:2017

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.