Top Ad unit 728 × 90

Golden Rose Wet & Dry Eyeshadow 02 İncelemesi



TuvaletMasam'da günün konuğu Golden Rose markasına ait yedi adet dörtlü far paletinden biri olan 02 numara dörtlü far paleti.

Palet, birbiri ile uyumlu 4 renkten oluşuyor ve ağırlığı 4 gr. Farlarla hem kuru hem de ıslak uygulama yapılabiliyor.





02 Numaralı palet, açık gri, pembe, koyu gri ve siyaha bakan füme tonlardan oluşuyor. Farların hepsinin yapısı aynı. Palet, iki uçlu sünger bir aplikatöre sahip.


Paletin sol tarafında üstte açık gümüş gri tondaki renk yer alıyor.Yapısı oldukça yumuşak olan bu renk, paletteki en iyi rengini veren far ayrıca.
Sol alt tarafta ise yine grinin biraz koyu tonu yer alıyor.


Paletin sağ üst tarafında ise sedefli çok açık bir pembe yer alıyor. Rengini en az veren ton bu.
Sağ alt tarafta ise çok koyu bir füme bulunuyor. Yapısı yine diğer farlarla aynı. Bu farın uygulamasını yaparken diğerlerine göre daha dikkatli olmak gerekiyor. Koyu renk olduğu için homejen dağılmadığı zaman belli oluyor ve kirli bir görünüme sebep olabiliyor.

Bilek üzerinde renklerin Swatchları ise şu şekilde :


 
Bir de göz makyajında nasıl durduklarına bakalım:
 


 
Ürünü nerede bulabilirsiniz? Birçok kozmetikçide ve www.goldenrosestore.com adresinde.

Fiyatı: 30tl, ancak şu an online olarak goldenrose'dan aldığınız takdirde ürüne %38 indirimli olarak 19.90 tlye sahip olabiliyorsunuz. Ben sitelerinden satın aldım bu paleti. UPS kargo ile 3 günde elime sorunsuz olarak geçti paketim. 30 tl ve üzeri harcamalarınızda kargo ücreti ödemiyorsunuz. Ayrıca  isteyenler için kapıda ödeme seçeneği de mevcut. Tek eksik kargonuzun nerede olduğunu takip edemiyorsunuz. Eğer benim gibi meraklı biriyseniz bilmenizde yarar var.

TuvaletMasam'ın ürün hakkındaki yorumu: Paletin, özellikle bu indirimli fiyat avantajı ile denenmeye değer olduğu düşüncesindeyim. Renklerin birbiriyle uyumu ve pigmentasyonu gayet güzel. Paletin aynası mevcut değil, zaten allık/pudra dışındaki ürünlerde ayna olup olmaması pek de fark etmiyor. Yalnız içinden çıkan aplikatörle uygulama yapmaya çalışmayın bile, sünger uçlar oldukça kalitesiz yapıda. Farlar uygulama esnasında toz toz kalkabiliyor, bu nedenle fırça ile dikkatli bir uygulama yapmanızda yarar var. Islak ve kuru olarak kullanabiliyorsunuz renkleri. Ancak ben çok da fark etmediğini gözlemledim. Bu paletle ilgili firmadan bir özeliğini değiştirecek olmasını istesem, bu, paletin içerisine en azından bir mat yapıda farın eklenmesini isterdim.

Ürünün kalıcılığı: Bu konuda hiç şüpheniz olmasın.Ürün gayet dayanıklı.Yukarıdaki uygulamayı yaptıktan 4 saat sonra baktığımda hala renkler taptaze duruyorlardı ki makyajı sabitlemek için Mac Fix + spreyimi sıkmamıştım bile. Gece makyajlarınızda bile çok rahat düşünebilirsiniz bu nedenle.

Bu ürünü tekrar alır mıyım? Evet alırım. Aynı paletin 7 farklı tonda seçeneği mevcut. İçlerinde oldukça güzel kombinasyonlar oluşturabileceğiniz renkler var. Yeşiller, kahveler, lilalar, vs.. Hepsini alıp denemek isterim seve seve...
Golden Rose Wet & Dry Eyeshadow 02 İncelemesi Reviewed by Seda Arısoy on 13:44 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakları www.muratgil.com'a aittir. ©:2017

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.