Top Ad unit 728 × 90

Golden Rose Perfect Shine Lipstick No:240

                                      Golden Rose Perfect Shine Lipstick - 4,2 g - 9 tl

Flaşsız (No Flash)

Flaş ile ( With Flash)


Golden Rose Perfect Shine ruj, markanın en düşük fiyatlı ruj serisi. Toplam 42 renkten oluşan bu seriden, 240 numaralı ruja bugün yakından bakalım.
240 numarayı hafif koyu gül kurusu olarak tarif edebilirim. Ruj seçiminizde doğallıktan yanaysanız bu renge bakabilirsiniz. Yapı olarak ise bir nevi, ruj ve lipglossun birleşimi olarak bahsedilebilir. Dudağa uygularken adeta kayıyor. Bitişi kesinlikle mat değil. Kalıcılık yönünden de oldukça başarılı.

 




Nerede ve ne kadar? Birçok kozmetikçide ve online olarak www.goldenrosestore.com.tr adresinde 9 tl ödeyerek sahip olabilirsiniz.
Tuvalet Masam Yorumu: Bu rujda beklediğimden iyi bir performans gözlemledim. Kesinlikle dudaklarımda kuruma yapmadı. Renk vermesi oldukça başarılı. Markadan bu ürünle ilgili birşeyi değiştirmesini istesem, bu sadece rujun kokusu olurdu. Yoğun (ama güzel) bir kokuya sahip. Ben kokusuz ürünleri daha çok seviyorum dudak makyajında.
Kalıcılığı: 4 saat yeme ve içmeli geçen bir sürenin sonunda bile dudaklarımda hafif bir renk duruyordu.
Bu ürünü tekrar alır mıyım? Evet, alırım. İleriki zamanlarda daha başka renklerini de alıp denemek istediğim bir seri oldu Golden Rose Perfect Shine Ruj Serisi.
Golden Rose Perfect Shine Lipstick No:240 Reviewed by Seda Arısoy on 18:15 Rating: 5

2 yorum:

  1. hem rengi, hem de yapısı harika gözüküyor. yıllar önce bir rujunu almıştım golden rose'un ama hafif pürtüklü ve kuru gelmişti, o zamandan beri hiç denemedim. buna mutlaka bir göz atacağım. bu arada blogunuz çok güzel, zevkle takip edeceğime eminim.

    YanıtlaSil

Tüm Hakları www.muratgil.com'a aittir. ©:2017

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.