Top Ad unit 728 × 90

Koleksiyon Haberleri: Mac Yılbaşı Özel- Stroke of Midnight Eye Kits

Mac'in yeni yıl özel koleksiyonu, birçok markadan önce bizlerin beğenisine sunuldu ve tüm Mac mağazalarında satışa sunuldu.
Koleksiyon iki isim altında toplanıyor ; Stroke of Midnight ve Divine Night.

Stroke Of Midnight koleksiyonunda far paletleri, çantalı setler, fırça setleri, dudak ve göz ürünlerinden oluşan setler gibi birçok alternatif mevcut.



Stroke Of Midnight : Eye Kits
Geçen sene olduğu gibi, Mac yine 5 renkten oluşan 3 adet far paleti tasarlamış.Şık siyah beyaz ve dore ambalajlar içinde sunulan bu paletlerin renkleri , cool, warm ve smoky olarak geçiyor. Her birinin fiyatı 135 tl. Paletlerin içinden 213 ve 266 nolu fırçalar çift taraflı halde çıkıyor.


Stroke Of Midnight Eye Kits - Cool -
Renkler, Fair sex ( soğuk tonda çok açık pembe, yapısı frost), Deception (açık altın kahve tonda, frost), Romance Me ( biraz griye bakan yine altın ışıltılı bronz kahve, lustre yapıda), Frisco (tam bir pastel pembe, yapısı mat), Shadowy Lady ( rengi siyaha bakan mürdüm, yapısı mat, mac'in her daim bulabileceğiniz farlarından). Yalnız bu displayde sergilenen sample fardaki renkler anlamadığım bir nedenden değişik sırada duruyordu :)  Alt resimlerde gördüğünüz renkler sırasıylaRomance Me, Deception, Fair sex, Shadowy Lady ve Frisco.




Stroke Of Midnight Eye Kits - Warm-
Bu palet, adından da anlaşıldığı üzere sıcak renklerden oluşuyor. İçinde 3 tane limited edition far mevcut, diğer ikisi Mac'te her zaman alabileceğiniz farlardan.
Renkler sırayla, Femme Fi (daha önce başka bir koleksiyonla satışa sunulmuş, bej rengi, yapısı veluxe pearl), Amber Lights (turuncuya bakan altın-bakır tonlarda, frost bitişli) Mulch (kırmızı alt tonlu kahve renkli,velvet yapıda), Socialite (altınımsı,bakırımsı ancak içinde amber lights kadar turunculuk olmayan bir renk, satin bitişli), Midnight Hour (siyaha bakan mürdüm, velvet bitişli).







Stroke of Midnight Eye Kits - Smoky -

Üçüncü ve sonuncu bu palette de yine birbiri ile uyumlu sınırsız değişik kombinasyonlar yaratacağınız farların isimleri şu şekilde: Chillproof ( hafif metalik beyaz renkte, yapısı frost), Retrospeck (şampanya renkli, bitişi lustre), Gaelic Gold ( metalik altın renkte, veluxe pearl), Well Put Together (koyu kahve, altın ışıltılar bulunuyor, velvet) ve Carbon ( Mac'in kült yoğun siyah rengi, mat bitişli). Bu palette de Carbon ve Retrospeck dışındaki renkler limited edition olanlar.







Nerede Bulabilirsiniz? M.a.c Mağazaları ve maccosmetics.com.tr adresinde
Ne kadar? 135 tl

TuvaletMasam Yorumu: Bu paletlerin en beğendiğim yanı, far yapılarının birbirinden farklı olması. Ayrıca renkler birbiriyle oldukça uyumlu. Cool paleti gittiğimde sevgili mua'mın göz makyajında gördüm ve gerçekten harika duruyordu. Swatchlarken en zorlanmadığım palet Warm oldu, renkler kayarak uygulandı adeta. Ben hiçbirini almadım gerçi, nedeni bu tonlarda kullanabileceğim birçok farımın olması. Eğer ihtiyacım olsaydı hiç düşünmeden cool ve warm paletleri alırdım. Fiyat olarak düşündüğünüzde aslında 135 tl uygun diyebiliriz, çünkü mac'in 5 adet refil farıyla bir palet oluşturmak istediğinizde (5 X 37 tl) 185 tl sadece farlara vereceksiniz. E bunun boş far kabı var, (ki macte far kapları 4lü ve 15li). Ayrıca içinden 2 ayrı uçlu fırça çıkması bir avantaj. Bir diğer avantaj da paletlerin aynalı olması.
Her sene olduğu gibi Mac'in yeni yıl koleksiyonu hızlıca tükeniyor. Eğer satın almak istediğiniz bir palet varsa,  vakit kaybetmeden gitmenizde fayda var...
Koleksiyon Haberleri: Mac Yılbaşı Özel- Stroke of Midnight Eye Kits Reviewed by Seda Arısoy on 20:51 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakları www.muratgil.com'a aittir. ©:2017

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.