Top Ad unit 728 × 90

Victoria's Secret BeachSexy Tinted Body Lotion

Yaz aylarında hangimiz istemeyiz ki şöyle bronz, sağlıkla ışıldayan bir ten? Güneşin zararlı etkilerine maruz kalmadan bronzlaşmanın yanı sıra, kozmetik sektörünün bize sunduğu otobronzan, renkli vücut nemlendiricilerinden dilediğimiz birini seçerek de ışıl ışıl bir görünüme kavuşabiliriz.Bu noktada önemli olan, bol miktarda ürün deneyerek cildimize en iyi uyum sağlayanı bulabilmek. Çünkü bu tarz ürünlerin, kendimiz için en doğrusunu seçemezsek, ortalarda "havuç" gibi pek de hoş olmayan bir şekilde dolaşabiliriz..Aynı zamanda bazı kremlerin sizi rahatsız edebilecek seviyede bir kokusu olabiliyor.Ya da akışkanlıkları o kadar kötü oluyor ki, yeni sürdüğünüz bir yeri dağıtmakla uğraşırken, bir bakıyorsunuz pek de iyi dağıtamadığınız diğer tarafta renk birikmeleri oluşmuş,cildinizde yamalar varmışçasına görünüyor...

Bu yazıda sizlere tanıtacağım ürün, 2 yazdır benim kullanmaktan son derece memnun olduğum bir ürün- Victoria's Secret Beach Sexy Renkli Vücut Losyonu - 225 g





Ürün neler vaad ediyor?
- Anında ışıltılı bronz bir görünüm
- Vücudunuzda bulunan kusurlu bölgelerin görünümünde azalma
- Shea yağı ve E vitamini ile cildi besleyerek nemlendirme




Bu fotoda yapısının ne kadar akışkan olduğunu görebilirsiniz. Sadece elimi yan tutarak bir önceki fotoda elimin üzerine koyduğum ürünün hareket ettiğini gözlemleyebiliyorum. Ürün bu yapısı sayesinde cilt üzerinde lekeler bırakmadan kolayca uygulanabiliyor. Çok yoğun,rahatsız edici bir kokusunun olmaması da avantaj.

 
Elimin üzerinde duruşu bu şekilde. "Beni sürdü de ancak öyle bronzlaşabildi" diye çok bağırmayan, gayet doğal bir sonuç.

Ürün nasıl uygulanıyor? Ürünü günlük olarak duştan sonra havluyla kurulanmış cildinize uyguluyorsunuz.Nemlendirici olduğundan altına extra bir nemlendirici sürmenize gerek yok.Uygulama alanı, yüz dışında tüm vücudunuz. Uyguladıktan sonra 2-3 dk kurumasını bekleyip giyinebilirsiniz.Hafif bronz tene uyguladığınızda üründen çok daha fazla verim alıyorsunuz, cildiniz çok hoş pırıltılı bir şeftali tonununa kavuşuyor.
Güneş koruması içermediğini de bilmenizde fayda var.

 
Flaş ile çekilmiş bu fotoda ürünün içindeki pırıltıları daha net görebilirsiniz.

Bu ürüne Amerika'da Victoria's Secret mağazasından 12 $ ödeyerek sahip olmuştum. Sanırım artık aynı ambalaj içerisinde üretilmiyor.Victoria's Secret markasının kullandığım tüm vücut ürünlerinden şu ana kadar memnun kaldığımı belirtmeliyim. Çok yakında başka ürünler de burada olacak.
İzlemede kalın, bronz kalın :) ve en önemlisi sağlıkla kalın...

 
Victoria's Secret BeachSexy Tinted Body Lotion Reviewed by Seda Arısoy on 13:05 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakları www.muratgil.com'a aittir. ©:2017

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.