Top Ad unit 728 × 90

M.A.C Mineralize Eyeshadow Duo / Love Connection


Bir önceki yazıda bronzlaşmaktan, ışıltıdan vs bahsedince, Mac'in ikili mineral Love Connection isimli farı geldi aklıma! Çünkü renkleri sayesinde bronz tene pek yakışıyor kendisi. E haliyle de bu yazıyı hemen akabinde hazırlamak bana farz oldu. Size de keyifle okumalar kaldı :)


MAC Love Connection Mineralize Duo - 2.2 g


Peki M.A.C, ikili mineral farları web sitesinde nasıl tarif ediyor?
-"İki uyumlu tonun aynı kapta birlikte fırınlanması. Mineralize'ın farklı özelliklerini deneyimlemenin en iyi yolu. Son derece ince ve hafif bir uygulama, zengin renk. Ciltte yumuşak boyutlu bir parlaklık verir."


Altın tonlu bakır ve açık altın tonlu içinde çok hafif mavilikler bulunan bej renginden oluşan bu farın pigmentasyonu oldukça güçlü.Renkler uygulama esnasında adeta kayıyor. Kuru olarak uygulayabildiğiniz gibi fırçanızı ıslatarak da uygulayabilirsiz. Renkleri ister birbiriyle karıştırıp göz kapağınıza sürebilir, veya açık olan rengi sadece göz kapağında kullanıp koyu ton ile hafif gölgelendirme yapabilirsiniz.



Gördüğünüz bu ürün, 1,5 seneden fazladır benim tuvalet masamın çekmecesinde ikamet etmekte.Sık kullandığım farlarımdan olmakla birlikte 2.2 grlık boyutu sayesinde ne kadar az tükenmiş olduğunu görüyorsunuz. Uygulama esnasında, fırçanızla sürerken toz toz olup uçuşabiliyor,bunu da bilmenizde fayda var.

Aşağıdaki fotolarda, love connection farın mac paint pot painterly üzerine kuru olarak uygulanmış halini görüyorsunuz.
 


Siz de bu fara sahip olmak isterseniz, veya Mac'in mineral duo farlarının başka renklerine de bakayım derseniz, size en yakın Mac mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Bulunduğunuz şehirde Mac yok ise, www.maccosmetics.com.tr adresinden de ürünü temin edebilirsiniz.

Fiyatı: 63 tl

 
M.A.C Mineralize Eyeshadow Duo / Love Connection Reviewed by Seda Arısoy on 14:33 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakları www.muratgil.com'a aittir. ©:2017

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.