Top Ad unit 728 × 90

Swatch Dosyası: M.A.C Russian Red Lipglass


Kırmızı ruj, veya kırmızı lipgloss desem sizin de bir anda kafanızda parlayan ampulün içerisinde  direkt olarak MAC Russian Red yanacak mı acaba?
Bugün bu kült olmuş renge, TUVALET MASAM'da yer vermek istedim; yıllanmış hali, çantada yol almaktan ambalajının silinmiş yazısıyla birlikte...



Kırmızının tonu müthiş! "Canlı mavimtırak kırmızı" diye geçiyor. Kırmızı ruj seçmek zor iştir, herkese her tene uymaz her ton. Ama bu Russian Red denen renk öyle bir icat edilmiş ki, "ayyy bana da pek gitmedi ki sanki" diyenini henüz göremedim.
Fırça ile tek kat uygulama yetiyor,dudaklarınız üzerinde kayarak sürülüyor. Pigmentasyonu çok yoğun. Kesinlikle yapış yapış değil. Oldukça hafif bir kokusu var,rahatsızlık vermiyor. Dudakta kalıcılığı da diğer lipglosslara göre fazla.

    Flaşsız (No Flash)


    Flaş ile (With Flash)

 Uygulama esnasında çok fazla ürün almamanızı öneririm.Dişlere bulaşma yapabiliyor. Alttaki dudak swatchlarında direkt olarak dudağa uygulanmıştır,ne dudak kalemi,ne de ruj vardır.

    Normal dudak rengi  (Bare lips)

    Flaşsız  (No flash)

    Flaş ile (With Flash)

Bakalım MAC kendi sitesinde Lipglass'lardan nasıl bahsediyor?
-Hem zarif bir ışıltı hem de cam ışıltısı verebilen çeşitli renkleri bulunan özgün bir dudak parlatıcısı. Yalnız ya da dudak kalemi ve rujla beraber kullanılabilinecek şekilde tasarlanmış olan Tinted Lipglass dudak parlatıcısı uzun süren bir parlaklık yaratmak için ideal bir ürün. Tüm dudağı kaplamak için az bir miktar uygulanması yeterli olan bu ürün, içeriğinde bulunan jojoba yağı ile dudakların yumuşamasını ve dudaklara gereken bakımı sağlar. Tinted Lipglass kullanışlı bir şekilde paketlenmiş olup, uygulamanın eşit, hızlı ve pürüzsüz olmasını sağlayan sünger bir uca sahiptir.

Tüm M.A.C ve www.maccosmetics.com.tr adresinde bulabilirsiniz.
Fiyatı : 45 tl
Swatch Dosyası: M.A.C Russian Red Lipglass Reviewed by Seda Arısoy on 00:08 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakları www.muratgil.com'a aittir. ©:2017

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.