Top Ad unit 728 × 90

BB Krem Nedir? Ne işe yarar?

 
 
Bildiğiniz üzere BB kremler kozmetik sektörüne bir girdi, pir girdi. Hani bir markanın reklamı vardı ya "BB, BB, BB..." diye kulaklarımızda yankılanan, o gün bugündür önümüz arkamız sağımız solumuz BB oldu çıktı. Aslına bakarsanız çok da iyi oldu. BB kremler olmasaydı, yazın bu ağır, nemli günlerinde vızık vızık cildimize en uygun akmayan fondöteni arayıp duracaktık. Neyse ki BB kremler imdadımıza yetişti de cildimizdeki kusurları hem kapayabilir hem de fondötenden az da olsa uzak durabilir olduk.
 

Peki henüz tanışmayanlarımız için kısaca bahsedersek,
BB krem nedir?
Ne işe yarar?

BB krem açılımı Blemish Balm, Beauty Balm'dır.
BB krem, 50 yıldan fazla bir süre önce,Christine Schrammek adında bir Alman doktor tarafından bulunmuş olup, o zamanlar ameliyat sonrası hastaların yara izlerini kapatmak, veya iyileştirmek üzere kullanılırmış.
Bu mucizevi kremin kökeni Kore diyebiliriz. Gerçekten, siz hiç cildi bozuk olan bir koreliye rastladınız mı televizyonda? :)
BB kremlere bakarken öncelikle "Made in Korea" yazanların daha fazla tercih edilme sebebi de budur.


BB krem cildinize ihtiyaç duyduğu birçok şeyi sağlarken aynı anda (seçtiğiniz markaya göre ) orta'dan en yoğun'a kadar bir kapatıcılık sağlar. Çok yüksek faktörlü güneş koruması içeriği ile büyük avantajdır.Ancak buna rağmen çok yoğun bir yapısı yoktur.
BB kremleri bir nevi renkli nemlendirici olarak düşünebiliriz.
Hafif makyaj tercih edenlerdenseniz, sadece BB krem ve allığınız sizin için yeterli olacak,sağlıkla ışıldayan cilde kavuşacaksınız.
Yok benim cildimde gizlemem gereken kusurlardan bolca var, yoğun bir gece makyajı istiyorum diyorsanız, içeriğinde SPF olmayan bir BB krem uygulayıp (makyaj bazı olarak) üzerine fırçayla fondöteninizi geçerseniz,mükemmel bir kapatıcılık ve cildinizde çok güzel bir uygulama elde edeceksiniz.Fondoteniniz cildinize daha iyi oturacak.



TuvaletMasam, her ay bir BB kremi burada sizler için yakından inceleyecek.
 
Ağustos konuğumuz Pure Beauty  multi Function BB Cream olacak...

İzlemede kalın...




 
BB Krem Nedir? Ne işe yarar? Reviewed by Seda Arısoy on 10:36 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakları www.muratgil.com'a aittir. ©:2017

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.