Top Ad unit 728 × 90

MAC Divine Night Nail Lacquers - Ojeler



                          Mac Divine Night Koleksiyonu Nail Lacquers 10 ml , 34 tl

"Altın kadife, koyu gri süet ve hafif karartılmış şarap rengi herkesin kıskanmasına sebep olacak kadar parlak yapıda ojeler! Nemlendiriciler ve UV ışınlarına karşı koruma içerir.Sınırlı sayıda, Divine Night özel paketlemesi ile."

Yeni yıl dendiğinde aklınızda ilk hangi renkler beliriyor? 
Bende ilk olarak kocaman bir çam ağacının yeşil rengi, noel babanın giydiği kostümün kırmızısı, ve tabiki gerek süslemelerde, gerekse hediye paketlerindeki bol bol altın ışıltılar ve gümüş ışıltılar!

Divine Night Koleksiyonu, gerek ürünler, gerekse kapları ile altın zerafetine bolca yer veriyor. Koleksiyondaki üç oje de renkleri ile o geceye damgasını vuracak türden!





                                                     Fierce Entrance 10 ml - 34 tl 

Fierce Entrance tam anlamıyla bir altın sarısı. Yapısı velvet, tırnakta dokunduğunuzda pütür pütür değil de kadife gibi duruyor. Swatchlarda base coat veya top coat kullanılmadan 2 kat olarak uygulandı. İki kat bu oje için yeterli.









                                                  Military 10 ml - 34 tl

Military ise, frost yapıda bir gümüş gri. Fierce Entrance' a göre dokunduğunuz zaman biraz daha pütürlü. Yukarıdaki swatch resimlerinde sadece tek kat olarak uygulanmış halini görüyorsunuz. Koleksiyonun tek katta sonuç veren tek ojesi bu.







                                             Gadabout Girl , 10 ml - 34 tl

Gadabout Girl, geçtiğimiz sene de Styleseeker koleksiyonu ile gördüğüm bir ojeydi. Rengi siyaha yakın koyu mürdüm/ şarap. Yapısı cream. İlk katta homojen olarak sürülmüyor, mutlaka bir kat daha gerekiyor. Yukarıdaki swatchlarda iki kat olarak uygulanmış halini görüyorsunuz.



                                      Military , Fierce Entrance, Gadabout Girl

Son olarak, ojelerin hepsi birbirinden kaliteli. İlk katı sürdüğünüz anda kuruyorlar. Military dışındaki diğer renkler mutlaka ki bir ikinci kata ihtiyaç duyuyor. Military ve Fierce Entrance'ın tırnağınızda kalma süresi, onları çıkarırken biraz zorlanmanıza neden olabilir. Bunun önüne geçmek için mutlaka altlarına bir base coat uygulayın.

Bu yılbaşında sizin renginiz hangisi olsun isterdiniz? 
Kadife pürüzsüzlüğünde altın ihtişam mı?  Parlak gri süet mi? Yoksa oldukça sofistike görünen koyu şarap rengi mi? 


MAC Divine Night Nail Lacquers - Ojeler Reviewed by Seda Arısoy on 14:51 Rating: 5

1 yorum:

  1. Burda da favorim gadabout girl! Biraz klasikciyim sanirim, o sofistike görüntüye bayildim.. Bu ara bir ipucu; oje cikarirken seri hareketlerle tirnagi silmek yerine asetonlu pamugu 3-4 saniye tirnaga bastirip tek harekette cekerseniz oje tirnak etlerinbulasmadan tek seferde cikiyor

    YanıtlaSil

Tüm Hakları www.muratgil.com'a aittir. ©:2017

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.