Top Ad unit 728 × 90

Golden Rose Wonder Lash Maskara

Golden Rose markasının şu an piyasada bulunan 9 çeşit maskarasından bir tanesi olan Wonder Lash Mascara, benim bu markadan edindiğim ilk maskaram oldu. 


 
 Golden Rose bu maskaranın tanıtımı için bakın hangi ifadelere yer vermiş..
 
WONDER LASH MASCARA
"Mükemmel formülü, özel tasarım fiber fırçası ile kirpiklerinize 12 kata kadar hacim kazandırır, kolay uygulanır, tüm kirpiklere ulaşarak dipten uca dolgunlaştırır, daha hacimli, daha uzun ve kıvrık birgörünüm kazandırır. Provitamin B5 ile zenginleştirilmiş formülü ile kirpiklerinizi besler ve güçlenmesine yardımcı olur. Yoğun siyah rengi derin ve etkileyici bakışlara sahip olmanızı sağlar.. "
 


 
Ürün, altın sarısı ambalajında ve klasik bir fırçaya sahip. Waterproof değil. Uyguladıktan sonra az bir müddet beklemenizi öneririm, zira bulaşma yapabiliyor. Kirpikleri uzatma etkisi pek yok, ancak hacim ve kaldırma etkisi oldukça başarılı. Eğer 2 kat uygulama yapacaksanız topaklanma yapabilir. Bu durum sizi rahatsız edecekse bir kirpik tarağı kullanabilirsiniz. Renk olarak yoğun/ koyu siyah olması da göz makyajıyla ve eyeliner ile birlikte kullandığınızda dramatik etkiyi arttırıyor.
 
 
Uygulama Öncesi

                                                                   Uygulama Sonrası
 
 
Fotograflarda tek kat olarak uygulanmıştır.
 
Fiyat- performans açısından kesinlikle göz ardı etmemeniz gereken bir maskara olduğu düşüncesindeyim. TUVALETMASAM'dan geçer not aldı bu rimel.
Nerede bulabilirsiniz? Birçok parfümeride ve online olarak www.goldenrosestore.com.tr adresinde
Fiyatı: 19 tl
 
Golden Rose Wonder Lash Maskara Reviewed by Seda Arısoy on 14:03 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakları www.muratgil.com'a aittir. ©:2017

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.