Top Ad unit 728 × 90

Bacak Bakımınız İçin Watsons Foot Ease Refreshing Leg Mask

"Biz kadınlar her daim bakımlı olmak isteriz" diyerek yazıma başlasam herhalde hepiniz hemfikir olacaksınızdır.
Cilt bakımı, vücut bakımı, saç bakımı, el ve ayak bakımı için evlerimizde birçok ürün barındırırız ve günlük,haftalık,aylık olarak yaptığımız bakımlarla kendimizi şımartır,daha iyi hissederiz.

Günün çoğu saatinde üzerinde durduğumuz,kimi zaman dolaşmaktan şişmeye yüz tutmuş ayak ve bacaklarımız için de extra bir bakım uygulamamız gerekiyor. Bu noktada Watsons Mağazaları'nda bulacağımız Foot Ease serisi, ayak ve bacak bakımı için çeşitli ürün alternatifleri ve ekonomik fiyatları ile yardımımıza koşuyor.


                                 Watsons Foot Ease Refreshing Leg Mask - 150 ml



Maskenize, 150 ml boyutunda minik, pembe bir kavanozda sahip oluyorsunuz.Kutuyu açar açmaz odayı buram buram mentol kokusu sarıyor.Kıvamı oldukça yoğun.Bacaklarınıza uyguladığınızda, anında bir ferahlama hissediyorsunuz.Özellikle günün yorgunluğunu atmak istediğinizde duştan sonra /yatmadan önce uygulamak pek rahatlatıcı oluyor. Ürünü, bacaklarınıza emilene dek masaj ile uyguluyor,sonrasında durulamıyorsunuz.

İçeriğinde nane ruhu, mentol, kakao yağı ve Hamamelis Virginiana bulunuyor. Hamamelis Virginiana, ülkemizde "cadı fındığı" veya "güvercin ağacı" olarak biliniyor.Kuzey Amerika'da bakım istemeden kendi kendine yetişen, kış aylarında çiçek açan ağacın adı. Kızılderililerin keşfettiği ve yüzyıllar boyunca kullandığı bu ağacın çiçekleri, günümüzde de kozmetik sektöründe cilt bakımında ve cilt hastalıklarının tedavisinde kullanılıyor.


Son olarak, maskeyi, güneş ışığından uzak, kuru ve serin bir yerde muhafaza etmeniz gerekiyor. Saklama süresi ise 3 yıl.

 
Nerede Bulabilirsiniz?  Watsons
Fiyatı : 8.99 tl. Ancak sürekli indirime giren ürünlerden.Ben 6.99 tl'ye almıştım.
Bacak Bakımınız İçin Watsons Foot Ease Refreshing Leg Mask Reviewed by Seda Arısoy on 16:46 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakları www.muratgil.com'a aittir. ©:2017

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.