Top Ad unit 728 × 90

Öneri: Dudak Kalemi ile Mat Dudaklar


Günümüz makyaj trendlerinde dudaklar, yapış yapış görünen gloss'lu hallerinden bir hayli uzak.Yeni akım: Mat Ruj!

Mat ruj denildiğinde ise ilk akla gelen isimlerden biri tabiki Chanel! Rouge Allure Velvet adında çıkardığı ruj ise,bu akımı dudaklara taşıyabilmek için biçilmiş kaftan.

Chanel ile birlikte ucuzdan pahalıya birçok markanın koleksiyonunda bu tarz rujlar yer almakla birlikte,aslında biz kadınların tuvalet masasının çekmecesinin bir köşesinde aynı etkiyi yaratacak yardımcılarımız bulunmakta : dudak kalemleri!

Dudak kalemlerinin dudak makyajı yaparken bize birçok faydası dokunur aslında.Rujun kalıcılığını arttırmak mesela..ya da iyi bir çerçeve ile ruju dışarıya taşırmama..veya ince dudakları daha dolgun gösterme...vs..vs...

Genelde sadece ruj sürülüp,dudak kalemi faslı atlanır. Yarın değişik birşey deneyin : Bırakın en sevdiğiniz rujunuz tuvalet masanızın çekmecesinde kalsın.Sadece dudak kaleminizi alın,tüm dudağınıza sürün,öyle dışarıya çıkın.Dudaklarınız kurumasın diye de kalemin üzerine lip balm sürmeyi unutmayın. Golden Rose Waterproof Lipliner kalemlere bakabilirsiniz.Asansörlü,pratik kullanımlı,sürümü yumuşacık bu kalemleri 3 tl -4 tl arasındaki fiyatlarıyla birçok kozmetikçide bulabilirsiniz.

 Emily No: 204


 Golden Rose Waterproof Lipliner No:52


 Lancome






Öneri: Dudak Kalemi ile Mat Dudaklar Reviewed by Seda Arısoy on 22:07 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakları www.muratgil.com'a aittir. ©:2017

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.