Top Ad unit 728 × 90

Mac Divine Night Mineralize Blush Lavish Living Allık


                    Mac Divine Night Mineralize Blush Lavish Living - 3,5 gr - 74 tl

"Pişirilmiş ve rafine edilerek pudra formülü kıvamına gelmiş mineraller tül gibi ve ağırlık yapmayan bir uygulama sunuyor. Renk, kat kat ve ağır bir örtücülük yaratmadan oluşuyor. Aydınlık ve ışıltılı bir şekilde elmacık kemiklerini bir tül gibi aydınlatır. Sınırlı sayıda, Divine Night özel paketlemesi ile."




Bu koleksiyon ile birlikte satışa sunulan üç allık renginden, ilgimi çeken Lavish Living oldu. Allık dediğimizde her ne kadar akla ilk gelen pembe, şeftali tonlar olsa da, bu allık iddialı ve değişik renk tonu ile koleksiyonun en çok aranıp sorulan ürünlerinden biri olmuş...





Lavish Living , içerisinde bol miktarda gümüş pırıltılar bulunan mora çalan bir renk. Eğer ürünü sıradan bir fırçayla bolca uygularsanız yüzünüzde "çamurumsu ve kirli " bir efekt yaratırsınız, ki bu da takdir edersiniz ki pek hoş bir görüntü olmaz. Tavsiyem tabi ki  Mac'in 188 nolu fırçasıyla uygulamanız, ancak bu fırça elinizde yoksa, allık fırçanıza ürünü hafifçe aldıktan sonra, bir "üffff" ile fazlalıklardan kurtulmanız.


 Tam olmasa da, rengi the Balm Cabana Boy ve Nars Oasis allıklara benziyor.



Son olarak Lavish Living, bir önceki yazıda tanıttığım Private Party ruj ile o kadar çok birbirine yakıştı ki... iyiki de koleksiyonuma eklemişim dediğim bir ürün haline geldi.
Değişik renk allık arayışındaysanız bu ton allıklara bakmalısınız. İyi bir uygulama ile, kontür olmadan kontür varmışçasına bir görünüm elde edebilmeniz dahi mümkün. Kalıcılığı gayet güzel. Tek olumsuz yanını da aklınızda bulundurmanızda fayda var, cildinizdeki gözenekleri gözler önüne serebiliyor. 
Mac Divine Night Mineralize Blush Lavish Living Allık Reviewed by Seda Arısoy on 19:45 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakları www.muratgil.com'a aittir. ©:2017

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.